babytaxi.gr
5.0
Με βάση 319 κριτικές
powered by Google
Dimitrios GiannoudasDimitrios Giannoudas
11:07 21 Feb 24
Xenia PouriXenia Pouri
23:30 19 Feb 24
Αυτή η οικογενειακή επιχείρηση διευθύνεται από ανθρώπους που είναι πολύ παθιασμένοι και επαγγελματίες. Το ταξί ήταν εξαιρετικά καθαρό και το κάθισμα του αυτοκινήτου ήταν σε εξαιρετική κατάσταση. Αισθανθήκαμε ασφαλείς κατά τη διάρκεια του ταξιδιού μας. Μας παρείχαν και κρύο νερό! Σίγουρα θα το ξαναχρησιμοποιήσω! Ευχαριστώ μωρό ταξί!
giannis laskosgiannis laskos
10:21 19 Feb 24
Martina SidosMartina Sidos
16:56 18 Feb 24
Η επικοινωνία πήγε ομαλά, ο οδηγός μας περίμενε σήμερα το πρωί στις 5 π.μ. πολύ έγκαιρα πριν από το συμφωνημένο ραντεβού μας. Έδεσε πολύ γρήγορα το 2χρονο παιδί μας σε ένα κάθισμα Besafe και φόρτωσε τα πάντα. Το αυτοκίνητο ήταν εξαιρετικά καθαρό και σε άριστη κατάσταση και μείναμε απόλυτα ικανοποιημένοι. Δεν θα μπορούσαμε να φτάσουμε στο αεροδρόμιο πιο χαλαρά. Την επόμενη φορά πάλι!
Vicky MastoridouVicky Mastoridou
20:25 13 Feb 24
Πραγματικά πολύ καλή υπηρεσία. Το Website δίνει τις δυνατότητες για λεπτομερή κράτηση (αριθμός επιβατών, αποσκευές, παιδικά καθισματακια). Ο οδηγός έφτασε στην ώρα του, το καθισματακι ήταν πλήρες και μας εξήγησε ότι τα μαξιλαράκια αφαιρούνται, τοποθέτησε τις αποσκευές και όταν φτάσαμε στο αεροδρομιο, μας βοήθησε να βάλουμε τις αποσκευές σε καροτσι. Σίγουρα θα την ξαναχρησιμοποιησω την υπηρεσία. Αν υπήρχαν 6 αστέρια θα έβαζα 7!!! Πραγματικά πολύ οργανωμένη υπηρεσία.An amazing Service. The website gives options for a detailed description for your reservation (number of passengers, suitcases, hand luggages, car seats). The driver arrived on time, the baby car seat was fully equipped and all compartments were in place. He explained us that they can be removed depending on the size of the infant. On our arrival at the airport, he helped us put our luggages on trolleys. I would certainly use this service again. If I could rate it with 6 stars, I would give 7!!! It is literally a well organised service.
Είναι η τέταρτη φορά που χρησιμοποιούμε την υπηρεσία, με άψογη συνεργασία και ποιότητα, καλύπτοντας όλες τις ανάγκες για την μεταφορά μας με δύο μικρά παιδιά και μπόλικες αποσκευές από και προς το αεροδρόμιο. Τα σχόλια που διαβάζω τα λένε όλα. Μπράβο τους!!!Θανάση σ' ευχαριστούμε και πάλι...Καλή συνέχεια...!!!
Ariadni GeorgatouAriadni Georgatou
09:50 02 Jan 24
Χρησιμοποιησαμε το baby taxi για να παμε στο αεροδρόμιο. Τρεις ενήλικες και το 3 μηνων μωρακι μας. Ηταν το πρωτο του ταξιδι οποτε και ημασταν λιγο επιφυλακτικοι για την διαδρομή αλλα ολα πηγαν τελεια. Τρομερη εξυπηρέτηση και επαγγελματισμο. Το συνιστώ ανεπιφύλακτα.
A VA V
08:24 28 Dec 23
Μεγάλη καινοτομία για τα ελληνικά δεδομένα η ύπαρξη μισθωμένου οχήματος με καρεκλάκι τέτοιας αξιοπιστίας και ασφάλειας. Πολλά συγχαρητήρια για όλα, η εμπειρία 5* από την κράτηση ως και την εκτέλεση των δρομολογίων. Έχουμε χρησιμοποιήσει ήδη 3 φορές τις υπηρεσίες του BabyTaxi και θα το ξανακάνουμε χωρίς 2η σκέψη.
Irinna DoukakarouIrinna Doukakarou
11:17 11 Oct 23
Άψογη επικοινωνία και υψηλού επιπέδου επαγγελματισμός, συνέπεια και υπηρεσίες από την Babytaxi, που καλύπτει με υποδειγματικό τρόπο την ανάγκη ασφαλούς μεταφοράς οικογενειών με μικρά παιδιά. Ήδη από το στάδιο της κράτησης η ανταπόκριση ήταν άμεση, με σαφή πρόβλεψη για κάθε παράμετρο της μεταφοράς μας. Ο οδηγός μας ήταν συνεπής, ευγενέστατος, ενημερωμένος, με σωστή προσέγγιση προς το παιδί και τις ανάγκες του και άψογη οδηγική συμπεριφορά. Το δε όχημα ήταν σχολαστικά καθαρό και με παιδικό κάθισμα τελευταίας τεχνολογίας, απολύτως προσαρμοσμένο στις ανάγκες του παιδιού. Αισθανθήκαμε απόλυτη ασφάλεια και οπωσδήποτε θα χρησιμοποιήσουμε τις υπηρεσίες της Babytaxi ξανά!

Δείτε όλες τις κριτικές