Ταξί με παιδικό κάθισμα

baby TAXI

Η υπηρεσία baby TAXI ή ταξί με παιδικό κάθισμα ξεκίνησε στην Ελλάδα το 2015 και έκτοτε έχει μεταφέρει χιλιάδες παιδιά με τους γονείς τους. Η υπηρεσία baby TAXI είναι διαθέσιμη σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, ενώ σύντομα ελπίζουμε ότι θα επεκταθούμε και σε άλλες πόλεις της Ελλάδας. Πρόκειται για μια καινοτόμα ιδέα στο χώρο των μετακινήσεων, που καλύπτει πλήρως τις ανάγκες κάθε οικογένειας με μικρά παιδιά.

Πλεονεκτήματα του baby TAXI

 • Ασφάλεια και εμπιστοσύνη
  Ασφάλεια και εμπιστοσύνη
  Τα αυτοκίνητα μας είναι πάντα καθαρά και καλά συντηρημένα. Μετά από κάθε χρήση ολόκληρο το εσωτερικό του αυτοκινήτου καθαρίζεται και απολυμαίνεται πριν την επόμενη διαδρομή.
 • Καθαρισμός και απολύμανση
  Καθαρισμός και απολύμανση
  Ο καθαρισμός και η απολύμανση γίνονται με πιστοποιημένα βιολογικά προϊόντα, απόλυτα ασφαλή για παιδάκια και γονείς.
 • Οδηγοί σωστά εκπαιδευμένοι
  Οδηγοί σωστά εκπαιδευμένοι
  Όλοι μας οι οδηγοί είναι σωστά εκπαιδευμένοι και γνωρίζουν πώς να προσαρμόσουν το παιδικό κάθισμα στο σώμα κάθε παιδιού, ώστε να προστατεύεται πλήρως χωρίς να αισθάνεται δυσφορία.
 • Παιδικά καθίσματα άριστης ποιότητας
  Παιδικά καθίσματα άριστης ποιότητας
  Χρησιμοποιούνται πάντα τα κατάλληλα παιδικά καθίσματα ανάλογα με την ηλικία, το βάρος ή το ύψος του παιδιού. Καλέστε μας, ενημερώστε μας για την ηλικία και το βάρος του παιδιού, ώστε το ταξί σας να έρθει πάντα με το σωστό κάθισμα.
 • Υψηλής ποιότητας υπηρεσίες σε προσιτό κόστος
  Υψηλής ποιότητας υπηρεσίες σε προσιτό κόστος
  Τα καλά σχόλια των πελατών μας αποδεικνύουν ότι κάνουμε καλά τη δουλειά μας χωρίς κρυφές χρεώσεις.
 • Πληρωμή με κάρτα
  Πληρωμή με κάρτα
  Μπορείτε να πληρώσετε για τις υπηρεσίες μας με όλες τις πιστωτικές και χρεωστικές κάρτες.

Τι είναι το baby TAXI

Πρόκειται για ταξί που ασχολούνται αποκλειστικά με μετακινήσεις μικρών παιδιών, δηλαδή παιδιών που χρειάζονται παιδικό κάθισμα για την ασφάλεια τους.

Είμαστε γονείς οι ίδιοι και γνωρίζουμε από πρώτο χέρι πώς να κρατήσουμε τα παιδιά ή τα μωρά χαρούμενα και ασφαλή κατά τη μεταφορά τους με ταξί.

Η υπηρεσία baby TAXI προσφέρει κορυφαίες υπηρεσίες ταξί για παιδιά στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη.

Ποιες ηλικίες παιδιών καλύπτει το baby TAXI

Καλύπτουμε όλες τις ηλικίες από μεταφορές νεογέννητων από το μαιευτήριο στο σπίτι, μέχρι παιδιά 7 ετών ή 1 μέτρο και 35 εκατοστά στο ύψος, που είναι το ανώτατο όριο για παιδικό κάθισμα.

Ποιο είναι το κόστος της υπηρεσίας

Το κόστος της υπηρεσίας ποικίλλει ανάλογα με το σημείο παραλαβής, την χιλιομετρική απόσταση της διαδρομής και με τον χρόνο αναμονής που ίσως χρειαστεί. Επικοινωνήστε μαζί μας, δώστε μας τις λεπτομέρειες της διαδρομής και θα σας ενημερώσουμε για το κόστος.

Πόσα παιδιά μπορείτε να μεταφέρετε με το baby TAXI ταυτόχρονα

Οι περισσότερες μετακινήσεις αφορούν 1 ή 2 γονείς μαζί με 1 ή 2 παιδιά που χρειάζονται παιδικό κάθισμα. Ωστόσο, η baby TAXI διαθέτει και μεγαλύτερα οχήματα που μπορούν να καλύψουν τις ανάγκες μεγάλων οικογενειών ή γκρουπ.

Η καλύτερη υπηρεσία ταξί με παιδικό κάθισμα στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη

Σας προσκαλούμε να δοκιμάσετε το baby TAXI και να δείτε τη διαφορά που κάνει η υπηρεσία μας σε μια διαδρομή στην πόλη μαζί με τα παιδιά σας. Γνωρίζουμε ότι τα παιδιά σας είναι τόσο πολύτιμα και αξίζουν τα καλύτερα. Δουλεύουμε σκληρά για να παρέχουμε την ασφαλέστερη, πιο αξιόπιστη και καλύτερη υπηρεσία ταξί με παιδικό κάθισμα στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη. Σύντομα και σε άλλες πόλεις.